2009. május 14., csütörtök

Annyi minden történt...

Ha a blogra való belépéshez szükséges jelszó nem egyezne meg a postaláda jelszavával, talán be sem tudnék lépni ide már... de sikerült és ennek nagyon örülök, és még sok mindennek, szinte mindennek... Annak, hogy tavasz van, visszavonhatatlanul és minden színtéren: természetileg, lelkesedésileg, teherbírásilag, szerelmileg, türelmileg, ruházatilag... Remélem, ha erősen hiszem és akarom évszakilag egyszer csak kimarad a késő ősz és a tél! Örülök annak is, hogy akkor csak időszakosan ért véget valami és hogy most újra munkálkodhatok a csírák kipattintásán, még ha van is egy - két vakvágány... Vannak sikerek és így vannak irigyek is (cél, hogy több irigy legyen, mint szánó!) vannak egészben vagy részben megvalósított projektek és van remény rá, hogy egészében megvalósulnak, újabb célok is születtek és millió terv, fogadkozás is volt :)
Sok dolog belefért még a "némán" töltött egy hónapba, volt ott családegyesítő húsvéthétfő, sikeres informatika vizsgák, sok úszás, régi barátság felmelegítése, aztán 2 "nagy arc" neve mellé az enyém is felkerült egy előlap copyrightos részére, meg volt szervezve a VIII. is, sok nyűggel, fáradtsággal, dilemmával és kérdésekkel járt, de lejárt! Volt még névfelvevős lakodalom, új határidőnaplós rendszer bevezetése, alkalmazása, aztán a legfrissebb egy újabb technológiai fejlődés, amiért köszönet a szüleimnek!!!
Most zajlik a magánélet békésen, valamint a pre-szesszió (természetesen tanulásmentesen) és a magyar érettségire való felkészülés, na persze egy-két táblázat is becsúszik, de úgy tűnik, felülkerekedtek az érdekes munka kategóriák az elektronikus határidőnaplóban...