2010. szeptember 19., vasárnap

Ajándék

Nagy izgalommal készültünk keresztgyerekünk, Nóra- Dorottya Isten gyermekévé válására. Elsőként az dőlt el, hogy nem szeretnénk szokványos ajándékokat adni, így következett az ötletelés, délelőtt, délután, a kollégákkal, a családdal.
A nyerő ötletek munkában születtek, ami aztán azt is maga után vonta, hogy az ötletek szolgáltatója végig kellett kísérje, de főleg segítse az ajándékok elkészítésének folyamatát. Köszönet neki ezért!
Mivel valahogy mindig úgy alakul, hogy tengernyi dolgom van, a virtuális barátok segítségét kérve sikerült kiválasztani az egyik ajándékot, egy másik kolléga közbenjárásával. Neki is köszönet!
Személyre szabva, névvel ellátva került kis dobozba, ami aztán a nagy dobozba.

A másik ajándék elkészítését kiszerveztem volna, ha kedvenc foltvarrónk, Kata elvállalja, de neki sok munkája volt és kevés ideje, amit így, utólag nem is bánok. Kata azért segített, amiben tudott, ellátott az ajándékozottnak készített eddigi munkákhoz illő nyersanyagokkal és sok jó tanáccsal.
Így aztán a további alapanyagok kiválasztása, beszerzése után a "kezdő" varrónő lakásába utaztunk, ahol jól meg is vendégeltek, és néhány óra alatt (egy este és egy délelőtt) elkészült a remekmű, igazi handmade. Ezért is ezer köszönet és hála!!!
Következzenek a fotók:
legyen inkább ruha belőle?!
Babzsák lett, csodaszép és egyedi példány

Hatalmasra sikeredett, remélem, sokat használja majd a leányzó
És egy (telefonnal készített) fotográfia, ami már azt bizonyítja, nem veszett kárba a munka:

"A főnök én vagyok!"

2 megjegyzés:

katafolt írta...

Nagyon jó lett, ügyesek vagytok!
Megtölteni is nagy buli lehetett :))

Bea írta...

hát nem volt semmi... annyit izgultam, hogy milyen lesz :) a megtöltés jó móka volt, bár polisztirén golyócskákat vásároltunk eleve, de persze egy zsák meg sem kottyant... utánpótolni pedig szélben akartuk :))
Ismételten köszi a segítséged!!!