2011. október 13., csütörtök

(még nagyobb) rend lesz a rendszerben


„Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól többet kérnek számon.”

Mert helyt kell állni a munkában, az újabb, ezúttal  "of philosophy"-s iskolában, és a magánéletben: egyetlen gyerekként, barátként, szeretőként, keresztanyaként, kománéként, s általában is úgy kell élni, hogy azzal példát mutassak, ha netán van valaki, aki példát venne.

A helytálláshoz pedig rend kell, és terv és rendszer és rendszeresség és következetesség. Tehát az, ha valaki várakoztat, késleltet vagy azt hiszi, hogy mindig ráérek és én majd mindig alkalmazkodok nem fér bele a rendszerbe!

Tanulni, dolgozni, úszni, kirándulni, barátkozni, pihenni, szeretni, lazítani, főzni, mosni, vasalni, olvasni, segíteni, pluszban dolgozni, gyöngyöt fűzni, bútort festeni, gyermekezni, virágot ültetni-gondozni- magjait begyűjteni, a „nagy művet” tervezni csak úgy lehet, ha nem csúszik hiba a rendszerbe, ha előre tervezhető minden és ha utolsó percben nem változtatják a rendszer szereplői a programokat.

Tehát kérek minden szereplőt, a mátrixom egyben tartása és eredményes (ki)futtatása érdekében igyekezzen figyelembe venni és tiszteletben tartani a rendszer szabályait! Köszönöm!

2 megjegyzés:

Todor István írta...

és a mátrix többi tagjának a saját rendszere?:P

Bea írta...

én is igyekszem azon szabályokat betartani, ha tudok róluk :) azért tettem ezeket közzé, hogy a "nem tudtam" ne legyen mentség. :)